Gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda

Kupiti gel Imosteon u Bazenu

Gel Imosteon
290Kn580Kn
4.217

Naručiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je lijek za liječenje i prevenciju osteohondroze i artroze. Može se koristiti u teškim fazama razvoja bolesti, kao dodatni terapijski učinak.

Sigurna kupnja po sniženoj cijeni putem službene web stranice

Na web stranici možete dobiti gel protiv osteokondroze, artroze i ozljeda u Bazenu (Hrvatska, ), ispunite obrazac za online narudžbu - unesite svoj broj telefona i ime. U bliskoj budućnosti upravitelj će vas kontaktirati i savjetovati, reći vam kako dobiti narudžbu. Plaćanje paketa nakon primitka.

Cijena gela iznosi 290Kn. Požurite da iskoristite promociju - popust je 50%.

Kako kupiti u Bazenu Imosteon

Imosteon je novi gel za liječenje bolesti zglobova i kralježnice. Komplet uključuje upute za uporabu i certifikat o sukladnosti.

Indikacije za uporabu: bolni osjećaji u kralježnici, osjećaj težine u vratu, zatiljku, bolovi u leđima, osjećaj nelagode u zglobovima

Gel protiv osteohondroze, artroze i gel za traumu Imosteon ublažava upalu, ublažava bol. Koristi se kao glavni lijek za prve simptome, kao dodatni lijek za ozbiljnu bolest ili za profilaksu.

Kako naručiti gel u Hrvatskoj s dostavom u Bazenu?

Na web mjestu ispunite obrazac za narudžbu, navodeći ime i telefonski broj. Pričekajte poziv upravitelja da pojasni detalje isporuke gela Imosteon. I za tjedan dana platite narudžbu nakon što je primite poštom ili kurirom u Bazenu i počnite živjeti bez bolova u zglobovima i kralješcima. Točni troškovi dostave poštarom na vašu adresu mogu se razlikovati u drugim gradovima.

Cijena gela iznosi 290Kn. Nakon primitka paketa moći ćete platiti narudžbu. Požurite po gel za promociju nabaviti samo na službenoj web stranici! Zaliha! Kupite 50%.

Ispravno ispunite obrazac da biste mogli biti kontaktirani i pažljivo navedite adresu za dostavu (Hrvatska, Bazen, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Imosteon u ZagrebuImosteon u Dubrovniku
Imosteon u RijeciImosteon u Splitu
Imosteon u ZadruImosteon u Osijeku
Imosteon u BoluImosteon u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o Imosteon u Bazenu

  • Filip
    Od mladosti vodim zdrav način života trčeći ujutro tri puta tjedno. Ne tako davno počeli su problemi sa zglobovima. Pojavila se nelagoda u koljenima. I svakim danom sve intenzivniji. Dijagnosticirana je artroza. Treći tjedan koristim gel Imosteon. Bolovi su se značajno smanjili. Naručio sam još dva gela. Ja ću ga upotrijebiti.
    Imosteon