Gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda

Kupiti gel Imosteon u Bolu

Gel Imosteon
290Kn580Kn
4.217

Naručiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je lijek za liječenje i prevenciju osteohondroze i artroze. Može se koristiti u teškim fazama razvoja bolesti, kao dodatni terapijski učinak.

Sigurna kupnja uz važeći popust -50% putem službene web stranice

Ako na web mjestu trebate nabaviti gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda u Bolu (Hrvatska, ), ispunite obrazac za online narudžbu - unesite svoje ime i broj telefona. A uskoro će vas kontaktirati menadžer tvrtke kako bi poslao narudžbu i odgovorio na sva vaša pitanja i želje za isporukom, rekao vam kako možete primiti narudžbu. Paket možete preuzeti u pošti ili će vam ga kurir dostaviti kući. Plaćanje nakon primanja na ruke.

Cijena gela iznosi 290Kn. Požurite da iskoristite promociju - popust je 50%.

Kako kupiti u Bolu Imosteon

Imosteon je novi gel za liječenje bolesti zglobova i kralježnice. Komplet uključuje upute za uporabu i certifikat o sukladnosti.

Indikacije za uporabu: bolni osjećaji u kralježnici, osjećaj težine u vratu, zatiljku, bolovi u leđima, osjećaj nelagode u zglobovima

Gel protiv osteohondroze, artroze i gel za traumu Imosteon ublažava upalu, ublažava bol. Koristi se kao glavni lijek za prve simptome, kao dodatni lijek za ozbiljnu bolest ili za profilaksu.

Kako naručiti gel u Hrvatskoj s dostavom u Bolu?

Na web mjestu ostavite zahtjev putem obrasca za narudžbu, navodeći svoje ime i telefonski broj. Zatražite besplatno savjetovanje našeg stručnjaka kako biste pojasnili detalje isporuke gela Imosteon. I za tjedan dana platite robu po primitku u Bolu i počnite živjeti bez bolova u zglobovima i kralješcima. Troškovi dostave poštom ili kurirom mogu se razlikovati ovisno o gradu.

Cijena gela iznosi 290Kn. Narudžbu platite tek nakon primitka paketa. Požurite kupiti gel za promociju samo na službenoj web stranici! Tek sada možete naručiti s popustom od 50%.

Ispravno ispunite obrazac da biste mogli biti kontaktirani i pažljivo navedite adresu za dostavu (Hrvatska, Bol, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Imosteon u BazenuImosteon u Zagrebu
Imosteon u DubrovnikuImosteon u Rijeci
Imosteon u SplituImosteon u Zadru
Imosteon u OsijekuImosteon u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj