Gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda

Kupiti gel Imosteon u Dubrovniku

Gel Imosteon
290Kn580Kn
4.217

Naručiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je lijek za liječenje i prevenciju osteohondroze i artroze. Može se koristiti u teškim fazama razvoja bolesti, kao dodatni terapijski učinak.

Sigurna kupnja uz popust od 50% putem službene web stranice

Da biste na web mjestu mogli kupiti gel protiv osteokondroze, artroze i ozljeda u Dubrovniku (Hrvatska, ), ispunite internetski obrazac za narudžbu - unesite svoj broj telefona i ime u polja za narudžbu i kliknite narudžbu. U roku od jednog sata upravitelj će nazvati navedeni broj kako bi brzo dogovorio dostavu i konzultacije i reći će vam kako možete primiti narudžbu. Paket plaćate tek nakon primanja robe od kurira ili poštom.

Cijena gela iznosi 290Kn. Požurite da iskoristite promociju - popust je 50%.

Kako kupiti u Dubrovniku Imosteon

Imosteon je novi gel za liječenje bolesti zglobova i kralježnice. Komplet uključuje upute za uporabu i certifikat o sukladnosti.

Indikacije za uporabu: bolni osjećaji u kralježnici, osjećaj težine u vratu, zatiljku, bolovi u leđima, osjećaj nelagode u zglobovima

Gel protiv osteohondroze, artroze i gel za traumu Imosteon ublažava upalu, ublažava bol. Koristi se kao glavni lijek za prve simptome, kao dodatni lijek za ozbiljnu bolest ili za profilaksu.

Kako naručiti gel u Hrvatskoj s dostavom u Dubrovniku?

Na web mjestu u obrazac za narudžbu unesite ime i telefonski broj, navodeći ime i telefonski broj. U roku od 15 minuta voditelj će vas nazvati da potvrdi narudžbu radi pojašnjenja detalja isporuke gela Imosteon. I za tjedan dana platite narudžbu nakon što je primite poštom ili kurirom u Dubrovniku i počnite živjeti bez bolova u zglobovima i kralješcima. Točan trošak dostave razlikuje se od grada do grada.

Cijena gela iznosi 290Kn. Narudžbu možete platiti nakon što je primite poštom ili putem kurira. Požurite kupiti gel za promociju samo na službenoj web stranici! 50% popusta danas, naručite odmah po niskoj cijeni.

Ispravno ispunite obrazac da biste mogli biti kontaktirani i pažljivo navedite adresu za dostavu (Hrvatska, Dubrovnik, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Imosteon u BazenuImosteon u Zagrebu
Imosteon u RijeciImosteon u Splitu
Imosteon u ZadruImosteon u Osijeku
Imosteon u BoluImosteon u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj