Gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda

Kupiti gel Imosteon u Osijeku

Gel Imosteon
290Kn580Kn
4.217

Naručiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je lijek za liječenje i prevenciju osteohondroze i artroze. Može se koristiti u teškim fazama razvoja bolesti, kao dodatni terapijski učinak.

Sigurna kupnja po najpovoljnijoj cijeni putem službene web stranice

Na web stranici možete naručiti gel protiv osteokondroze, artroze i ozljeda u Osijeku (Hrvatska, ), ispunite internetski obrazac za narudžbu - ispunite svoje podatke u obrascu za narudžbu, unesite svoj broj telefona i ime. U roku od sat vremena, menadžer će vas kontaktirati i pojasniti detalje narudžbe za brzu dostavu, reći vam kako možete primiti narudžbu. Plaćanje dostave nakon primitka paketa od kurira ili poštom.

Cijena gela iznosi 290Kn. Požurite da iskoristite promociju - popust je 50%.

Kako kupiti u Osijeku Imosteon

Imosteon je novi gel za liječenje bolesti zglobova i kralježnice. Komplet uključuje upute za uporabu i certifikat o sukladnosti.

Indikacije za uporabu: bolni osjećaji u kralježnici, osjećaj težine u vratu, zatiljku, bolovi u leđima, osjećaj nelagode u zglobovima

Gel protiv osteohondroze, artroze i gel za traumu Imosteon ublažava upalu, ublažava bol. Koristi se kao glavni lijek za prve simptome, kao dodatni lijek za ozbiljnu bolest ili za profilaksu.

Kako naručiti gel u Hrvatskoj s dostavom u Osijeku?

Na web mjestu ostavite zahtjev na web mjestu putem obrasca za narudžbu, navodeći svoje ime i telefonski broj. Pojasnjujemo detalje narudžbe telefonom kako bismo pojasnili detalje isporuke gela Imosteon. I za tjedan dana primit ćete i platiti za 2-14 dana u Osijeku i početi živjeti bez bolova u zglobovima i kralješcima. Cijena slanja paketa razlikuje se od gradske.

Cijena gela iznosi 290Kn. Narudžbu možete platiti nakon što je primite poštom ili putem kurira. Požurite kupiti gel za promociju samo na službenoj web stranici! Tek sada možete naručiti s popustom od 50%.

Ispravno ispunite obrazac da biste mogli biti kontaktirani i pažljivo navedite adresu za dostavu (Hrvatska, Osijek, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Imosteon u BazenuImosteon u Zagrebu
Imosteon u DubrovnikuImosteon u Rijeci
Imosteon u SplituImosteon u Zadru
Imosteon u BoluImosteon u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o Imosteon u Osijeku

  • Luka
    Ozlijedio se na skijanju. Ozlijedio je koljeno i lakat. Pojavili su se neshvatljivi bolovi, stvorio se edem. Pregled je pokazao upalu oba zgloba. Liječnik je preporučio Imosteon gel. Odmah zadovoljan prirodnim sastavom. Koristim ga već dva tjedna. Oteklina je nestala i gotovo ne osjećam bol. Gel očito pomaže. I dalje koristim.
    Imosteon
  • Marina
    Imosteon gel mi se odmah svidio zbog svog prirodnog sastava. Često se za svaki slučaj naručimo u kompletu prve pomoći. Imamo veliku obitelj. Dvoje školaraca. Živimo sa starijim roditeljima. Ako se nešto dogodi, djeci mažem koljena nakon abrazije kako bih spriječio upalu. A roditelji ga koriste ako zglobovi bole zbog vremenskih prilika.
    Imosteon