Gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda

Kupiti gel Imosteon u Splitu

Gel Imosteon
290Kn580Kn
4.217

Naručiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je lijek za liječenje i prevenciju osteohondroze i artroze. Može se koristiti u teškim fazama razvoja bolesti, kao dodatni terapijski učinak.

Sigurna kupnja dionica putem službene web stranice

Za uspješnu kupnju gela protiv osteokondroze, artroze i ozljeda u Splitu (Hrvatska, ) na web mjestu, ispunite internetski obrazac za narudžbu - ostavite zahtjev na našem web mjestu, navedite svoj telefonski broj i ime. U bliskoj budućnosti upravitelj će vas kontaktirati kako bi odgovorio na sva vaša pitanja i dogovorio dostavu na adresu koju ste naveli, reći će vam kako ćete primiti narudžbu. Plaćanje paketa pouzećem kurirskom poštom ili poštom.

Cijena gela iznosi 290Kn. Požurite da iskoristite promociju - popust je 50%.

Kako kupiti u Splitu Imosteon

Imosteon je novi gel za liječenje bolesti zglobova i kralježnice. Komplet uključuje upute za uporabu i certifikat o sukladnosti.

Indikacije za uporabu: bolni osjećaji u kralježnici, osjećaj težine u vratu, zatiljku, bolovi u leđima, osjećaj nelagode u zglobovima

Gel protiv osteohondroze, artroze i gel za traumu Imosteon ublažava upalu, ublažava bol. Koristi se kao glavni lijek za prve simptome, kao dodatni lijek za ozbiljnu bolest ili za profilaksu.

Kako naručiti gel u Hrvatskoj s dostavom u Splitu?

Na web mjestu unesite svoje ime i telefonski broj, navodeći svoje ime i telefonski broj. Voditelj će vas kontaktirati radi potvrde narudžbe radi pojašnjenja detalja isporuke gela Imosteon. I za tjedan dana izvršite narudžbu i pričekate dostavu u Splitu i započnite živjeti bez bolova u zglobovima i kralješcima. Cijena slanja paketa može se razlikovati u gradovima.

Cijena gela 290Kn. Plaćate tek nakon primitka paketa od kurira ili poštom. Požurite kupiti gel za promociju samo na službenoj web stranici! Danas postoji popust od 50%, imajte vremena za kupnju po niskoj cijeni.

Ispravno ispunite obrazac da biste mogli biti kontaktirani i pažljivo navedite adresu za dostavu (Hrvatska, Podjela, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Imosteon u BazenuImosteon u Zagrebu
Imosteon u DubrovnikuImosteon u Rijeci
Imosteon u ZadruImosteon u Osijeku
Imosteon u BoluImosteon u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj