Gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda

Kupiti gel Imosteon u Rijeci

Gel Imosteon
290Kn580Kn
4.217

Naručiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je lijek za liječenje i prevenciju osteohondroze i artroze. Može se koristiti u teškim fazama razvoja bolesti, kao dodatni terapijski učinak.

Sigurna kupnja po sniženoj cijeni putem službene web stranice

Ako na web stranici želite naručiti gel protiv osteokondroze, artroze i ozljeda u Rijeci (Hrvatska, ), ispunite internetski obrazac za narudžbu - ostavite zahtjev u obrascu za narudžbu, navedite svoj broj telefona i ime. U bliskoj budućnosti upravitelj će vas nazvati i odgovoriti na vaša pitanja, reći vam kako možete dobiti narudžbu. Plaćanje tek nakon primitka paketa za plaćanje pouzećem poštom ili kurirom.

Cijena gela 290Kn. Požurite da iskoristite promociju - popust je 50%.

Kako kupiti u Rijeci Imosteon

Imosteon je novi gel za liječenje bolesti zglobova i kralježnice. Komplet uključuje upute za uporabu i certifikat o sukladnosti.

Indikacije za uporabu: bolni osjećaji u kralježnici, osjećaj težine u vratu, zatiljku, bolovi u leđima, osjećaj nelagode u zglobovima

Gel protiv osteohondroze, artroze i gel za traumu Imosteon ublažava upalu, ublažava bol. Koristi se kao glavni lijek za prve simptome, kao dodatni lijek za ozbiljnu bolest ili za profilaksu.

Kako naručiti gel u Hrvatskoj s dostavom u Rijeci?

Na web mjestu ispunite obrazac za narudžbu, navodeći ime i telefonski broj. Operater će vas nazvati telefonom kako bi potvrdio narudžbu radi pojašnjenja detalja isporuke gela Imosteon. I za tjedan dana prihvaćate narudžbu i plaćate je tek nakon što primite u Rijeci i počnete živjeti bez bolova u zglobovima i kralješcima. Cijena dostave ovisi o udaljenosti od grada.

Cijena gela 290Kn. Narudžbu platite tek nakon primitka paketa. Požurite kupiti gel za promociju samo na službenoj web stranici! Zaliha! Naručite danas i ostvarite 50% popusta.

Ispravno ispunite obrazac da biste mogli biti kontaktirani i pažljivo navedite adresu za dostavu (Hrvatska, Rijeka, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Imosteon u BazenuImosteon u Zagrebu
Imosteon u DubrovnikuImosteon u Splitu
Imosteon u ZadruImosteon u Osijeku
Imosteon u BoluImosteon u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj