Gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda

Kupiti gel Imosteon u Zadru

Gel Imosteon
290Kn580Kn
4.217

Naručiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je lijek za liječenje i prevenciju osteohondroze i artroze. Može se koristiti u teškim fazama razvoja bolesti, kao dodatni terapijski učinak.

Sigurna kupnja na službenoj web stranici putem službene web stranice

Za one koji žele na web mjestu naručiti gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda u Zadru (Hrvatska, ), ispunite internetski obrazac za narudžbu - koristite obrazac za narudžbu i unesite podatke o narudžbi. A upravitelj će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dati odgovore na sva vaša pitanja, reći vam kako možete dobiti narudžbu. Paket plaćate tek nakon primanja robe od kurira ili poštom.

Cijena gela iznosi 290Kn. Požurite da iskoristite promociju - popust je 50%.

Kako kupiti u Zadru Imosteon

Imosteon je novi gel za liječenje bolesti zglobova i kralježnice. Komplet uključuje upute za uporabu i certifikat o sukladnosti.

Indikacije za uporabu: bolni osjećaji u kralježnici, osjećaj težine u vratu, zatiljku, bolovi u leđima, osjećaj nelagode u zglobovima

Gel protiv osteohondroze, artroze i gel za traumu Imosteon ublažava upalu, ublažava bol. Koristi se kao glavni lijek za prve simptome, kao dodatni lijek za ozbiljnu bolest ili za profilaksu.

Kako naručiti gel u Hrvatskoj s dostavom u Zadru?

Na web mjestu ostavljate zahtjev na web mjestu s naznakom svog imena i telefonskog broja. Specijalist pozivnog centra kontaktirat će vas kako bi potvrdio narudžbu radi pojašnjenja detalja isporuke gela Imosteon. I u roku od tjedan dana, platite po primitku narudžbe poštom u Zadru i počnite živjeti bez bolova u zglobovima i kralješcima. Troškovi dostave poštarom na vašu adresu mogu se razlikovati u drugim gradovima.

Cijena gela 290Kn. Plaćate tek nakon primitka paketa od kurira ili poštom. Požurite kupiti gel za promociju samo na službenoj web stranici! Samo danas POPUST -50%, imajte vremena za kupnju po niskoj cijeni.

Ispravno ispunite obrazac da biste mogli biti kontaktirani i pažljivo navedite adresu za dostavu (Hrvatska, Zadar, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Imosteon u BazenuImosteon u Zagrebu
Imosteon u DubrovnikuImosteon u Rijeci
Imosteon u SplituImosteon u Osijeku
Imosteon u BoluImosteon u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj