Gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda

Kupiti gel Imosteon u Zagrebu

Gel Imosteon
290Kn580Kn
4.217

Naručiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je lijek za liječenje i prevenciju osteohondroze i artroze. Može se koristiti u teškim fazama razvoja bolesti, kao dodatni terapijski učinak.

Sigurna kupnja po službenoj cijeni putem službene web stranice

Za uspješnu narudžbu gela protiv osteohondroze, artroze i ozljeda iz Zagreba u Zagrebu na web stranici ispunite internetski obrazac za narudžbu - u obrascu za narudžbu morate navesti svoj telefonski broj i svoje ime. U bliskoj budućnosti upravitelj će vas kontaktirati kako bi vas savjetovao i dogovorio brzu dostavu, rekao vam kako možete dobiti narudžbu. Paket plaćate tek nakon primanja robe od kurira ili poštom.

Cijena gela 290Kn. Požurite da iskoristite promociju - popust je 50%.

Kako kupiti u Zagrebu Imosteon

Imosteon je novi gel za liječenje bolesti zglobova i kralježnice. Komplet uključuje upute za uporabu i certifikat o sukladnosti.

Indikacije za uporabu: bolni osjećaji u kralježnici, osjećaj težine u vratu, zatiljku, bolovi u leđima, osjećaj nelagode u zglobovima

Gel protiv osteohondroze, artroze i gel za traumu Imosteon ublažava upalu, ublažava bol. Koristi se kao glavni lijek za prve simptome, kao dodatni lijek za ozbiljnu bolest ili za profilaksu.

Kako naručiti gel u Hrvatskoj s dostavom iz Zagreba?

Na web mjestu u obrazac za narudžbu unesite svoje ime i telefonski broj, navodeći svoje ime i telefonski broj. Odaberite način isporuke od zaposlenika tvrtke kako biste pojasnili detalje isporuke gela Imosteon. I za tjedan dana primit ćete i platiti za 2-14 dana u Zagrebu i početi živjeti bez bolova u zglobovima i kralješcima. Točni troškovi slanja paketa poštom ili kurirom mogu se razlikovati ovisno o gradu.

Cijena gela 290Kn. Narudžbu možete platiti nakon što je primite poštom ili putem kurira. Požurite po gel za promociju nabaviti samo na službenoj web stranici! Zaliha! Kupite 50%.

Ispravno ispunite obrazac da biste mogli biti kontaktirani i pažljivo navedite adresu za dostavu (Hrvatska, Zagreb, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Imosteon

Imosteon u BazenuImosteon u Dubrovniku
Imosteon u RijeciImosteon u Splitu
Imosteon u ZadruImosteon u Osijeku
Imosteon u BoluImosteon u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o Imosteon u Zagrebu

  • Vuković
    Zbog sjedilačkog rada neprimjetno se pojavilo pogrešno držanje tijela, pojavila se bol u vratnoj kralježnici i u zglobovima koljena. Otišla sam liječniku, dijagnosticirana osteohondroza. Gel Imosteon koristim više od dva mjeseca. Upala je prošla, a neugodne senzacije su nestale. Postalo je lakše hodati i više me ne bole leđa. Preporučujem da gel pomaže.
    Imosteon
  • Daniela
    Suprug i ja smo već u godinama. Bolovi u zglobovima su uobičajena stvar za nas. Blaga artroza. O gelu Imosteon saznali smo od svoje kćeri. Rečeno je da je u potpunosti napravljen od biljnih ekstrakata, bez nuspojava. Isprobali smo i jako nam se svidjelo. Bol ublažava, ublažava natečenost u koljenima. Naručili smo još dva komada. Čekamo dostavu. Puno hvala mojoj kćeri!
    Imosteon