Iskustvo korištenja Imosteon

ublažiti simptome artroze koljenskog zgloba gelom Imosteon

Zovem se Janis! Pišem iz primorskog grada Ventspilsa. Tko ne zna, ovo je šarmantni gradić na obali Baltičkog mora u Latviji. Već više od 15 godina imam dobru naviku, kao što sam i mislio. U slobodno vrijeme volim trčati i udahnuti čisti morski zrak! Danas sam odlučila napisati o tome kako me artroza doslovno oborila s nogu i kako mi je gel Imosteon pomogao da se vratim u prijašnji oblik.

Pregled i moje iskustvo u liječenju artroze prirodnim gelom

Prije par mjeseci, tijekom redovnog trčanja, počeo sam primjećivati neobične bolove u koljenima. Ponekad sam primijetio neugodno krckanje. Navečer je imao osjećaj da me noge u koljenima bole. Svakim danom ovi su se simptomi samo pojačavali i postajali sve izraženiji. Došlo je do točke da sam se probudio rano ujutro za zakazanu utrku, a na desnom se koljenu pojavila lagana oteklina, slična oteklini ili upali. Supruga hitno poslana na dijagnozu. Liječnik je dijagnosticirao prvu fazu artroze u zglobovima koljena. Na današnji dan sam prvi put čuo za postojanje ove bolesti. Liječnik je dodao da nije ništa ozbiljno ako započnete profilaksu. Preporučio sam nekoliko opcija, zabilježivši jednu s prirodnim sastavom - Imosteon gel!

Budući da sam strastveni pristaša zdravog načina života, nesumnjivo sam pribjegao ovoj mogućnosti. Gel sam naručio preko službene web stranice. Ispostavilo se da je ovo već vrlo popularan gel protiv osteohondroze, artroze i ozljeda. Za akciju sam kupio dvije odjednom. Paket je sadržavao detaljne upute o načinu uporabe i indikacije za uporabu.

Primjena Imosteon gela - prije i poslije upotrebe

liječenje blage artroze koljena gelom Imosteon

Kako je propisao liječnik, počeo je koristiti gel dva puta dnevno, ujutro i navečer prije odlaska u krevet. Prošlo je malo više od tri tjedna. Sa samopouzdanjem mogu reći da u hodu više ne primjećujem neshvatljivo krckanje, na kraju dana ne osjećam težinu u nogama, a ujutro se ne probudim s osjećajem da me bole noge. Općenito, situacija se znatno popravila. Upala desnog koljena je nestala. Polako se vraćam svojoj nekadašnjoj sportskoj formi. Ne trčim često kao prije, ali dosljedno i sa zadovoljstvom jednom tjedno.

Gel planiram koristiti još tjedan dana. I u budućnosti uzimajte za prevenciju barem jednom dnevno prije spavanja. Kao što kažu, bolje je spriječiti nego liječiti kasnije. Štoviše, sastav je od biljnih komponenata. Paralelno s tim, ne šteti tijelu. Nema nuspojava - osobno provjereno.

Kako i gdje naručim Imosteon gel, rokovi isporuke

Dopunit ću svoje iskustvo kako sam i gdje još malo naručio gel. Narudžbu je vrlo jednostavno. Na službenoj web stranici, u obliku internetske narudžbe, navodim svoje ime i telefonski broj za komunikaciju. Ubrzo nakon toga, zove me direktor tvrtke, koordinira vrijeme, datum i adresu dostave. Nakon 5 dana podižem ga u pošti. Tvrtka ne uzima pretplatu, plaćam po primitku.

Jako mi je drago što sam saznao za Imosteon. Osjećam se bolje sada. Preporučujem svojim suborcima. Nadam se da će moja recenzija biti korisna mnogima. Prirodni lijek uvijek je bolji od lijekova koji se temelje na kemijskim sastavima.