Recenzije o Imosteon

 • Filip
  Od mladosti vodim zdrav način života trčeći ujutro tri puta tjedno. Ne tako davno počeli su problemi sa zglobovima. Pojavila se nelagoda u koljenima. I svakim danom sve intenzivniji. Dijagnosticirana je artroza. Treći tjedan koristim gel Imosteon. Bolovi su se značajno smanjili. Naručio sam još dva gela. Ja ću ga upotrijebiti.
  Imosteon
 • Luka
  Ozlijedio se na skijanju. Ozlijedio je koljeno i lakat. Pojavili su se neshvatljivi bolovi, stvorio se edem. Pregled je pokazao upalu oba zgloba. Liječnik je preporučio Imosteon gel. Odmah zadovoljan prirodnim sastavom. Koristim ga već dva tjedna. Oteklina je nestala i gotovo ne osjećam bol. Gel očito pomaže. I dalje koristim.
  Imosteon
 • Vuković
  Zbog sjedilačkog rada neprimjetno se pojavilo pogrešno držanje tijela, pojavila se bol u vratnoj kralježnici i u zglobovima koljena. Otišla sam liječniku, dijagnosticirana osteohondroza. Gel Imosteon koristim više od dva mjeseca. Upala je prošla, a neugodne senzacije su nestale. Postalo je lakše hodati i više me ne bole leđa. Preporučujem da gel pomaže.
  Imosteon
 • Daniela
  Suprug i ja smo već u godinama. Bolovi u zglobovima su uobičajena stvar za nas. Blaga artroza. O gelu Imosteon saznali smo od svoje kćeri. Rečeno je da je u potpunosti napravljen od biljnih ekstrakata, bez nuspojava. Isprobali smo i jako nam se svidjelo. Bol ublažava, ublažava natečenost u koljenima. Naručili smo još dva komada. Čekamo dostavu. Puno hvala mojoj kćeri!
  Imosteon
 • Marina
  Imosteon gel mi se odmah svidio zbog svog prirodnog sastava. Često se za svaki slučaj naručimo u kompletu prve pomoći. Imamo veliku obitelj. Dvoje školaraca. Živimo sa starijim roditeljima. Ako se nešto dogodi, djeci mažem koljena nakon abrazije kako bih spriječio upalu. A roditelji ga koriste ako zglobovi bole zbog vremenskih prilika.
  Imosteon
Korisnička ocijena Imosteon
4.2
17